Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris strijdlustig richting Austin: "Laten zien wat we kunnen!"

Aankomend weekend staat Lando Norris aan het begin van de eindsprint die hem de wereldtitel moet gaan opleveren. De Brit moet 52 punten goedmaken ten opzichte van Verstappen. Norris is in ieder geval optimaal voorbereid op de aanstaande triple header

Norris win Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor Lando Norris lijkt er de komende weken niets anders op te zitten: winnen. De Brit kijkt momenteel nog aan tegen een achterstand van 52 punten ten opzichte van Max Verstappen en om dat gat te dichten zal Norris ieder weekend flink moeten scoren. Te beginnen aankomend weekend in Austin.

De Grand Prix van de Verenigde Staten is de eerste van de laatste zes races en ook de eerste race van een triple header met Mexico en Brazilië. In de preview van McLaren laat Norris zijn licht schijnen op de aankomende Grand Prix in Texas: "Ik ga graag naar Austin. De sfeer is er altijd geweldig en ik vind het erg leuk om er te racen, vooral met de coole Chrome-kleuren die we dit weekend hebben. Het is een geweldige race om de laatste etappe van het seizoen te beginnen na een paar weken rust. Het is ook een sprint-weekend, wat betekent dat er meer punten op tafel liggen. 

"Ik heb in het MTC wat tijd doorgebracht in de simulator om me optimaal voor te bereiden op de komende triple header. De komende twee maanden worden ongelooflijk druk, maar ook spannend. Ik ben er klaar voor om weer in de auto te stappen, dus laten we Texas laten zien wat we kunnen", zo sluit een strijdlustige Norris af.

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Vettel & Schumacher Duits superteam aan de start in Australië