Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris tast in duister over McLaren-updates

Lando Norris was de snelste man tijdens de eerste sessie op Zandvoort en eindigde als vierde in de tweede training. De Brit wijst vooral naar Mercedes als snelste team en hoopt verbeteringen te vinden.

Norris dry FP1 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

McLaren kwam misschien wel als favoriet naar Zandvoort, maar vooralsnog zitten de eerste vijf coureurs dicht bij elkaar op het circuit in de Noord-Hollandse duinen. Het verschil was slechts drie tienden, waarbij Lando Norris en Max Verstappen elkaar dicht op de huid zaten met P4 en P5. De top drie werd echter gevormd door George Russell, Oscar Piastri en Lewis Hamilton. Het levert zo een mooie mix op tussen drie teams.

Denkt Norrisdat McLaren dit weekend potentieel de snelste auto heeft? "Waarschijnlijk niet, Mercedes is wat sneller. Maar het zit zo dicht bij elkaar en ik denk niet dat er één snelste team is, het hangt gewoon af van verschillende factoren. We hebben sinds Miami een goede vorm te pakken, maar hebben sindsdien niet echt updates gebracht", zo vertelt de Brit bij F1TV.

Volgens Norris brengt het team in Zandvoort voor het eerst sinds de race in de Verenigde Staten echte updates mee. "Dit weekend proberen we voor het eerst wat meer vooruitgang te boeken met de auto. Ik ben optimistisch, maar ik heb geen idee of het werkt of niet. Het was deze vrijdag een redelijke dag en we zijn er ongeveer. Hopelijk kunnen we over de nacht nog wat vinden en kunnen we zo Mercedes uitdagen", zo sluit de nummer twee in de WK-stand af.

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan