Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris tevreden met P2 in Zandvoort: "Eigenlijk hoop je op een foutje van Verstappen"

Opnieuw weet Lando Norris zijn McLaren-bolide op de voorste startrij te kwalificeren. Op de zaterdag in Zandvoort pakte hij P2 voor de start van de Grand Prix van Nederland, naast Max verstappen op poleposition. De Brit is tevreden.

Max Verstappen zal de Formule 1 Grand Prix van Nederland weer vanaf poleposition starten en heeft, zoals stiekem door velen wel werd verwacht, de beste kaarten in handen om te winnen op zondag. McLaren jaagt echter keihard op Red Bull en dat is te zien: Lando Norris kwalificeerde zich op de voorste startrij.

Of hij daar tevreden mee is? Zeker! "P2 was heel goed. In dit soort (weers)omstandigheden hoop je eigenlijk dat Max een fout maakt, maar dat doet hij niet. Het team deed het geweldig, het was een chaotische kwalificatie en dat is altijd stressvol", zo begint Norris vlak na de kwalificatie in Zandvoort.

Terugkijkend op zijn ronde waarmee hij de tweede startplaats pakte, ziet hij nog wel verbetering. "De eerste helft van de ronde was mega, de tweede was juist een van de slechtste. Ik moest vroeg pieken, maar van dit soort omstandigheden geniet ik en ga ik er goed op. Ik ben tevreden!"

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"