Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andrea Kimi Antonelli

Norris waarschuwt Antonelli voor 'pittige' F1-uitdaging

Andrea Kimi Antonelli is volgend seizoen de opvolger van Lewis Hamilton bij Mercedes. Lando Norris heeft een waarschuwing in petto voor het toptalent.

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Andrea Kimi Antonelli mag zich Mercedes-coureur noemen voor 2025. De 18-jarige Italiaan volgt Lewis Hamilton op en gaat zo na één Formule 2-seizoen aan een avontuur in de koningsklasse beginnen. Lando Norris is blij voor Antonelli, maar waarschuwt hem wel.

"Ik weet zeker dat het een pittig leerproces voor hem wordt", vertelt Norris tegenover onder meer RacingNews365. "Waarschijnlijk is het pittiger dan wij ooit hebben meegemaakt, ook omdat het gepaard gaat met een bepaalde druk. Zolang hij daar goed mee om kan gaan en in teamgenoot George Russell van een van de beste coureurs blijft leren, weet ik zeker dat hij binnen de kortste keren de snelheid heeft."

Norris verbaast zich wel een beetje over hoe snel het allemaal gaat met Antonelli. "Hij debuteert in de Formule 1 omdat hij daar waarschijnlijk goed genoeg voor is. Toto Wolff ziet veel in hem. Hij heeft zich veelvuldig bewezen in de juniorcategorieën. Ik denk echter dat het een grote stap was om van de Formule 4 naar de Formule 2 te gaan. Het is waarschijnlijk niet makkelijk voor hem geweest. En om dan van de Formule 2 naar de Formule 1 te gaan, dat is nogal wat..."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld