Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris wil ondanks Verstappen-uitspraken dolgraag McLaren trouw blijven

Een super Formule 1-vriendenteam met Lando Norris en Max Verstappen als teamgenoten van elkaar? Het idee is leuk, maar of dit in de praktijk ook ooit gaat gebeuren...

Norris Miami Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Dat Lando Norris en Max Verstappen goede vrienden van elkaar zijn, wisten we al. De twee zien het ook wel zitten om teamgenoten van elkaar te worden in de koningsklasse, zo werd eerder al duidelijk. "Maar hij zit nog voor een langere tijd bij McLaren. We zullen zien wat er in de toekomst kan gebeuren", zei tweevoudig wereldkampioen Verstappen er toen over. Bovendien zijn de twee al teamgenoten bij padel, aldus de Nederlander.

De McLaren-coureur heeft nu zelf ook gereageerd op deze uitspraken. Hij heeft nog een contract bij het team tot en met 2025, en laat aan onder andere RacingNews365 weten dat binnen het team er al gesproken wordt over 'wat daarna'. "Er zijn altijd dingen zo nu en dan", legt de 23-jarige coureur cryptisch uit. "Ik heb altijd gezegd dat ik wil winnen met McLaren."

En dat winnen, dat lijkt sinds halverwege het 2023-seizoen steeds meer binnen handbereik. Norris heeft überhaupt nog geen Formule 1-race op zijn naam weten te schrijven. "Ik denk dat we daar steeds dichterbij komen. En niet alleen bij races winnen, maar ook kampioenschappen, zowel de constructeurs- als het rijderskampioenschap."

De jonge Brit blijft bovendien trouw aan het team van McLaren: "Ik wil dat doen met McLaren. Ik ben daar erg gelukkig. Dus als ik daar 10 of 15 jaar zou blijven dan zal ik nooit 'nee' zeggen. Ik denk dat dat iets is om naar uit te kijken. Ik concentreer me op dit jaar, volgend jaar en 2025. Ik denk dat dat tweeënhalf jaar is om te proberen om vooruitgang te boeken en daarna zien we wel verder. Af en toe komen er dingen naar boven, maar meer niet", zo sluit Norris af.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

11 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff