Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lando Norris

Norris wordt buurman van Verstappen en co in Monaco

Lando Norris gaat verhuizen. De jonge Brit maakt net als vele andere Formule 1-coureurs de overstap naar Monaco, waar hij zich zal gaan vestigen.

Norris Qatar
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/MichaelPotts

Vele (Formule 1-)coureurs zijn er al woonachtig: Monaco. Aan de Middellandse Zee wonen onder meer Max Verstappen, Lewis Hamilton, Charles Leclerc, Valtteri Bottas en anderen. Binnenkort krijgen zij er een nieuwe buurman bij: Lando Norris.

Na drie seizoenen in de Formule 1 heeft de Brit de keuze gemaakt om te verhuizen naar het zuidelijke deel van Europa. Op Instagram liet hij een kiekje zien van zijn nieuwe thuis, dat nog flink onder handen moet worden genomen.

"Het is nog niet klaar, maar vanaf volgend jaar zal ik in Monaco wonen als ik niet bij de fabriek of op het circuit ben. Aan het einde van de volgende maand zal ik de sleutels krijgen dus hopelijk kan ik snel verhuizen. Ik verheug me op dit nieuwe hoofdstuk!"

Waarom naar Monaco

Norris draait er niet om heen en vertelt dat het vooral een financiële reden heeft dat hij verhuist. "Het is iets wat veel coureurs doen. Met veel coureurs zie je dat het snel bergaf kan gaan. Ik moet nog steeds voor mezelf en mijn toekomst zorgen. Dus dat is de achterliggende reden", vertelt hij aan de BBC.

Dat hij nu in Monaco gaat wonen, betekent niet dat de jonge Brit de McLaren-fabriek in Woking, Groot-Brittannië, nu links zal laten liggen. "Het is geen gemakkelijke keuze, want het is een levenskeuze. Maar het voelt alsof ik er warm genoeg bij zit om deze keuze te maken."

"Veel dingen zullen echter hetzelfde blijven. Ik zal alleen op een andere plek wonen", aldus Lando.

Ook interessant:

Coronel: "Het is aan Hamilton om Verstappen ruimte te geven"

Tom Coronel blikt voor RacingNews365 vooruit op de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Volgens de WTCR-coureur heeft Mercedes het voordeel op dit moment, maar Max Verstappen moet nooit onderschat worden. Sterker nog, Coronel denkt dat Lewis Hamilton aan de kant moet voor de Nederlander. De volledige vooruitblik van Tom Coronel op de race in Jeddah bekijk je hieronder.

Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

7 reacties

Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten