Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Norris wordt buurman van Verstappen en co in Monaco

Lando Norris gaat verhuizen. De jonge Brit maakt net als vele andere Formule 1-coureurs de overstap naar Monaco, waar hij zich zal gaan vestigen.

Vele (Formule 1-)coureurs zijn er al woonachtig: Monaco. Aan de Middellandse Zee wonen onder meer Max Verstappen, Lewis Hamilton, Charles Leclerc, Valtteri Bottas en anderen. Binnenkort krijgen zij er een nieuwe buurman bij: Lando Norris. Na drie seizoenen in de Formule 1 heeft de Brit de keuze gemaakt om te verhuizen naar het zuidelijke deel van Europa. Op Instagram liet hij een kiekje zien van zijn nieuwe thuis, dat nog flink onder handen moet worden genomen. "Het is nog niet klaar, maar vanaf volgend jaar zal ik in Monaco wonen als ik niet bij de fabriek of op het circuit ben. Aan het einde van de volgende maand zal ik de sleutels krijgen dus hopelijk kan ik snel verhuizen. Ik verheug me op dit nieuwe hoofdstuk!"

CW6oOUyBbX2

View this post on Instagram A post shared by Lando Norris (@landonorris)

Waarom naar Monaco

Norris draait er niet om heen en vertelt dat het vooral een financiële reden heeft dat hij verhuist. "Het is iets wat veel coureurs doen. Met veel coureurs zie je dat het snel bergaf kan gaan. Ik moet nog steeds voor mezelf en mijn toekomst zorgen. Dus dat is de achterliggende reden", vertelt hij aan de BBC . Dat hij nu in Monaco gaat wonen, betekent niet dat de jonge Brit de McLaren-fabriek in Woking, Groot-Brittannië, nu links zal laten liggen. "Het is geen gemakkelijke keuze, want het is een levenskeuze. Maar het voelt alsof ik er warm genoeg bij zit om deze keuze te maken." "Veel dingen zullen echter hetzelfde blijven. Ik zal alleen op een andere plek wonen", aldus Lando.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi