Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Norris ziet Piastri vlammen: "McLaren nu het beste rijdersduo"

Met een tweede contractverlenging is de line-up van het rijdersduo van McLaren voor een aantal jaar bevestigd. En ondanks dat ze op dit moment misschien niet de snelste auto op de grid hebben, hebben ze wel de beste coureurs. Als we Lando Norris tenminste mogen geloven.

Norris Piastri Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De coureurs van McLaren varen momenteel in stabiel vaarwater. Lando Norris had al een langdurig contract, tot 2025, en voor de Grand Prix van Japan werd bekend gemaakt dat Oscar Piastri voor langere tijd zeker is bij McLaren. De Australiër heeft een contract voor tot en met het einde van 2026 getekend bij het team. Hierdoor ligt de line-up bij het team uit Woking nu voor een aantal jaar vast.

In de aanloop naar de Grand Prix van Singapore feliciteerde Norris reeds zijn teamgenoot in de persconferentie: "Elk contract dat je langer in de Formule 1 laat blijven is een fantastisch iets." Norris spreekt vol lof over zijn teamgenoot: "Hij heeft gepresteerd, hij heeft alles gedaan wat hij moest doen en heeft waarschijnlijk bijna ieders verwachtingen overtroffen met wat hij dit seizoen tot zover bereikt heeft", zo legt de Brit uit. De McLaren-coureur is ook eerlijk, want hij vond het lang niet altijd even prettig: "Hij heeft me veel gepusht, wat niet altijd leuk is. Dat is niet wat ik wil. Maar ja, hij heeft heel goed werk verricht. We hadden een leuke eerste helft van het seizoen en maakte veel ontwikkeling door."

"Mijn advies voor hem zou zijn om onderdeel uit te maken van deze ontwikkeling, wat we hopelijk kunnen doorzetten volgend jaar en in '25 en '26, en dat zal iets zijn voor hem om naar uit te kijken", aldus de Brit over zijn teamgenoot. Op de vraag of hoe sterk de line-up bij McLaren nu is, reageert Norris stellig: "De sterkste."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lando Norris

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Japan 2023 RN365 Nieuwsdossier

14 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff