© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon aast op stoeltje bij Mercedes

20 jul. 2018 07:01 Jan van der Burgt 1 reacties
Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat Lewis Hamilton nog twee jaar bij Mercedes blijft. Daarmee gaat een klein sprankje hoop op promotie voor Esteban Ocon verloren, maar de Fransman zit niet om aandacht verlegen.

'Zolang er over je gesproken wordt, is het goed'

Want hoewel Esteban Ocon gewoon een contract met Force India voor 2019 op zak heeft, zou Renault ook interesse hebben in de diensten van Mercedes-beschermeling Esteban Ocon. Renault nam Ocon eerder al als testrijder in dienst, dus de lijntjes zijn kort.

Renault ziet het idee van een Fransman in het Franse team wil zitten, en Ocon is op zijn beurt op zijn minst gecharmeerd van de geruchten: "Het is goed als er over je gesproken wordt. Dat betekent dat je resultaten in positieve zin opvallen. Pas als je naam nergens meer valt moet je je zorgen maken", zo laat Ocon op Hockenheim in gesprek met Motorsport-Magazin.com weten.

"Ik ben echter blij met mijn plekje bij Force India, maar veel hangt ook af van wat de Mercedes-bazen van mij willen. Ik ben ook blij voor Hamilton dat hij heeft bijgetekend. Hij is een groot kampioen, dus hij verdient dat plekje, al hoop ik ooit in die cockpit plaats te kunnen nemen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen