© Force INdia

Nieuwsoverzicht

Ocon gaat voor éénjarige deal met Williams

19 okt. 2018 20:30 Jan van der Burgt 2 reacties
Williams is het enige team waar Esteban Ocon nog terecht kan voor een racezitje in 2019. Hij wil graag voor de Engelse formatie uitkomen, maar dan wel voor maar één jaar.

Nadat Williams in gesprek met Sky Sports F1 al te kennen gaf dat Ocon op de zogeheten 'shortlist' staat, geeft Ocon in gesprek met datzelfde medium aan dat hij heel graag naar Williams gaat, zij het voor slechts voor een jaar.

"Het is goed om te zien dat ze bij Williams George Russell hebben vastgelegd voor meerdere jaren. Dat is echter niet iets wat we voor mijzelf nastreven. Overigens ben ik oprecht blij voor George, aangezien het voor mij niet voelt alsof hij vanuit de Mercedes-familie een stoeltje voor mijn neus wegkaapt."

De Fransman wil zich overigens niet al te wanhopig vastklampen aan die ene Williams-kans: "Als ze me willen hebben is dat mooi en zo niet, dan is dat zo. Dan zijn er alsnog mooie kansen voor me weggelegd in 2020", aldus Ocon, die daarmee direct lijkt uit te leggen waarom hij zich niet voor meerdere jaren aan Williams wil binden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen