© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon looft Wollf: "Begrijpt ieder persoon en diens behoeften"

08 nov. 2018 20:15 René Oudman 0 reacties
Wat Esteban Ocon in 2019 gaat doen is nog altijd een groot vraagteken. De Fransman wil zelf graag in de Formule 1 blijven, maar alleen het tweede zitje bij Williams lijkt een mogelijke optie. Bovendien zit de Britse stal om geld verlegen en heeft men in de persoon van George Russell al een Mercedes-protégé aangesteld.

Met Ocon zou Williams een tweede beschermeling van Mercedes aan boord krijgen. Het zal de 22-jarige Fransman zelf worst zijn: zolang hij maar betrokken blijft in de koningsklasse van de autosport. Op de donderdag voor de Grand Prix van Brazilië liet Ocon weten 'aanbiedingen uit andere klassen' af te hebben geslagen.

Omdat Ocon zijn manager, en Mercedes-teambaas, Toto Wolff zo'n aardige man, of omdat hij een wit voetje probeert te halen om wat betreft een zitje voor het seizoen 2020, liet de Fransman zich bijzonder positief uit over de Oostenrijkse beleidsbepaler van Mercedes. "Het goede nieuws is dat Mercedes mij in deze moeilijke tijden steunt en men nog steeds oplossingen voor mij zoekt", liet Ocon weten.

"Ik kan nog steeds veel leren, denk ik. Als ik achter de schermen veel kan leren bij Mercedes dan zal ik meer kennis en ervaring hebben als ik in 2020 terugkeer op de grid", lijkt Ocon voorzichtig uit te gaan van het scenario dat hij niet bij Williams komt te rijden. "Toto vertrouwet me en geeft echt om me. Veel opleidingen hebben niet deze instelling, maar Toto is anders. Hij begrijpt elke persoon en diens behoeften, een groot talent."

Ocon lijkt zijn pijlen te richten op een plek als reserverijder bij Mercedes, de Fransman schijnt een aantal vrijdagtrainingen af te willen dwingen voor 2019 om in 2020 als teammaat van Lewis Hamilton aan te schuiven bij de regerend wereldkampioenen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen