© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon met Williams in gesprek over 2019-zitje

27 sep. 2018 10:18 Jan van der Burgt 0 reacties
Esteban Ocon vecht nog altijd voor een plekje in de Formule 1 in 2019. De Fransman geeft aan in gesprek te zijn met Williams, daar waar zijn enige reële kans lijkt te liggen.

Alle andere teams zijn naar verluidt niet geïnteresseerd in Esteban Ocon, zolang hij gesteund wordt door Mercedes. Williams daarentegen rijdt met Mercedes-motoren en lijkt daarom de enige optie te zijn voor Ocon. Bij Williams zitten ze echter om geld verlegen en dus is de kans groot dat ze daar voor een betalende rijder moeten kiezen.

De Fransman zelf hoopt echter dat het zover niet komt en bevestigt in gesprek met het Franse TF1 dat er met Williams wordt gesproken over een zitje in 2019: "Ik weet niet of een overstap naar Williams er voor 2019 in zit, maar we zijn aan het onderhandelen. Ik hoop dat daarmee alles goed komt."

Ocon houdt desondanks in zijn achterhoofd allang rekening met de mogelijkheid dat hij er in 2019 bij is, maar in dat geval richt hij zich op 2020:

"Het is niet het eindde van de wereld om geen contract te hebben voor 2019. Je weet in de Formule 1 bovendien nooit hoe de dingen zullen lopen. Ik beloof echter dat als ik er volgend jaar niet bij ben, ik ben uiterste best doe om in 2020 terug te keren. Ik weet zeker dat dat moet lukken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen