Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Ocon wordt bij GP België aangekondigd door Renault'

Het Formule 1-team van Renault is in onderhandeling met Esteban Ocon over een contract voor 2019. De Fransman rijdt nu voor Force India, maar staat onder contract bij Mercedes.

Al wekenlang gonst het van de geruchten dat Esteban Ocon in 2019 uitkomt voor Renault. In Hongarije bevestigde Cyril Abiteboul dat Renault in gesprek is met de talentvolle coureur. "Er is nog geen beslissing genomen, maar de tijd zal het leren. Hopelijk komen we in Spa-Francorchamps met een aankondiging." "We hebben diverse opties, goede opties ook. Dat Carlos bij ons blijft is een van de opties, maar dat ligt in handen van Red Bull. De komst van Ocon is ook een optie", laat Abiteboul aan Canal+ weten.

Mercedes-teambaas Toto Wolff liet eerder al weten dat Ocon in overleg uitgeleend mag worden aan een ander team. Abiteboul is langere tijd in gesprek met Wolff. "We voeren al langere tijd gesprekken. Eerst met zijn manager en later met Toto. We praten en zullen dat ook tijdens de zomerstop met iedereen doen, inclusief met Carlos. Op dit moment is er nog geen definitief besluit genomen."

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024