OFFICIEEL: Aston Martin titelsponsor van Red Bull in 2018

25 sep. 2017 11:06 Ruud Dimmers 0 reacties
Autofabrikant Aston Martin is in 2018 de titelsponsor van het Red Bull Racing team, waarbij de teams op technisch vlak nauwer gaan samenwerken.

Red Bull en Aston Martin breiden samenwerking verder uit

Vanaf 2018 gaat het Formule 1 team van Max Verstappen door het leven als Aston Martin Red Bull Racing. Het logo van de sportautofabrikant krijgt een prominente plaats op de auto en teamuitingen.

Als onderdeel van de deal wordt op het terrein van de Red Bull-fabriek in Milton Keynes een nieuw Advanced Performance Centre ontwikkeld. Door de samenwerking worden er 110 personeelsleden aangetrokken op de vlakken van design en engineering voor de auto's van beide bedrijven.

Aston Martin en Red Bull gaan nauw samenwerken op de vlakken van F1 en autotechnologie.

Teambaas Christian Horner ziet de uitgebreide partnership als een mooie stap.

"Onze samenwerking met Aston Martin draaide vanaf dag een om het verleggen van grenzen. In 2016 hebben we de zeer succesvolle Aston Martin Valkyrie ontwikkeld. Dit jaar is de samenwerking verder uitgebreid en in 2018 gaan we door het leven als Aston Martin Red Bull Racing."

"Daarnaast zullen er meer dan 100 Aston Martin-medewerkers werkzaam zijn in het nieuwe Advance Performance Centre in Milton Keynes. Hierdoor kunnen we samen verder werken aan speciale en grensverleggende projecten."

De grote vraag is natuurlijk hoe de RB14 van Max Verstappen eruit komt te zien in 2018. Hieronder zes mogelijke ontwerpen in het fotoalbum.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen