Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

OFFICIEEL: Aston Martin titelsponsor van Red Bull in 2018

Autofabrikant Aston Martin is in 2018 de titelsponsor van het Red Bull Racing team, waarbij de teams op technisch vlak nauwer gaan samenwerken.

Vanaf 2018 gaat het Formule 1 team van Max Verstappen door het leven als Aston Martin Red Bull Racing. Het logo van de sportautofabrikant krijgt een prominente plaats op de auto en teamuitingen. Als onderdeel van de deal wordt op het terrein van de Red Bull-fabriek in Milton Keynes een nieuw Advanced Performance Centre ontwikkeld. Door de samenwerking worden er 110 personeelsleden aangetrokken op de vlakken van design en engineering voor de auto's van beide bedrijven. Aston Martin en Red Bull gaan nauw samenwerken op de vlakken van F1 en autotechnologie.

Teambaas Christian Horner ziet de uitgebreide partnership als een mooie stap. " Onze samenwerking met Aston Martin draaide vanaf dag een om het verleggen van grenzen. In 2016 hebben we de zeer succesvolle Aston Martin Valkyrie ontwikkeld. Dit jaar is de samenwerking verder uitgebreid en in 2018 gaan we door het leven als Aston Martin Red Bull Racing." " Daarnaast zullen er meer dan 100 Aston Martin-medewerkers werkzaam zijn in het nieuwe Advance Performance Centre in Milton Keynes. Hierdoor kunnen we samen verder werken aan speciale en grensverleggende projecten." De grote vraag is natuurlijk hoe de RB14 van Max Verstappen eruit komt te zien in 2018. Hieronder zes mogelijke ontwerpen in het fotoalbum.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie