Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Officieel: Hamilton en Mercedes uit elkaar

Lewis Hamilton en Mercedes gaan aan het eind van 2024 uit elkaar. Dat bevestigde beide partijen.

XPB 1222948 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De officiële bekendmaking van de overstap van Lewis Hamilton naar Ferrari is weer een stap dichterbij. Hamilton en Mercedes bevestigden dat ze eind 2024 uit elkaar gaan. Daarmee staat de deur voor Ferrari wagenwijd open. De officiële bekendmaking van de overstap volgt waarschijnlijk zeer binnenkort.

Hamilton en Mercedes kennen een zeer lang en succesvol huwelijk. De Brit komt sinds 2013 uit voor het team en won liefst zes wereldtitels voor Mercedes. De laatste hiervan dateert uit 2020 en ook in 2021 was Hamilton zeer dicht bij de wereldtitel: in de laatste ronde van de GP van Abu Dhabi moest hij het afleggen tegen Max Verstappen.

Sinds de nieuwe reglementen in 2022 zijn ingevoerd wist Hamilton niet meer te winnen. De Brit liet in de afgelopen maanden regelmatig zijn onvrede doorschemeren. Na jarenlange speculaties over een vertrek naar Ferrari, gaat het er in 2025 dan toch eindelijk van komen.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Hamilton naar Ferrari RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst