Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Ongezouten mening Verstappen over Masi weegt nu nog zwaarder: "Dat boeit me niet"

Max Verstappen was het absoluut niet eens met de manier waarop en de reden waarom wedstrijdleider Michael Masi uit zijn functie werd ontheven. Ongeacht zijn rol als wereldkampioen maakte hij dat zeer duidelijk.

Verstappen RB18
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Max Verstappen bezigde krachtige taal toen hij tijdens de persconferentie op de donderdag in Barcelona fel van leer trok tegen de beslissing om wedstrijdleider Michael Masi de laan uit te sturen. Waren dat doordachte woorden, of deelde hij vooral zijn gevoel op dat moment? Als hem gevraagd wordt of de kwestie hem hoog zit, antwoordt hij in gesprek met onder andere RacingNews365 als volgt.

"Het zit me niet hoog, maar ik heb het wel met hem te doen. Ik vind dat het niet is gegaan zoals het hoort en dan spreek ik me daar over uit", zo licht hij zijn eerdere woorden toe.

Verstappen als ambassadeur van de Formule 1?

Gevraagd of hij zich als de nieuwe wereldkampioen genoodzaakt voelt om zich meer als een ambassadeur van de sport op te stellen en dat hij daarom zei wat hij zei, antwoordt hij vervolgens ontkennend: "Zo zie ik dan niet per se. Ik verkondig gewoon altijd mijn mening en daarbij maakt het niet uit of je een wereldkampioen bent of dat je als laatste in de rondte rijdt."

"Voor mij persoonlijk in ieder geval maakt dat niet uit", verduidelijkt hij, alvorens hij in gaat op de vraag of er meer gewicht aan zijn woorden worden gehangen nu hij wereldkampioen is: "Natuurlijk, maar dat boeit mij niet", zo besluit de Red Bull-coureur.

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking FIA en F1 willen actie ondernemen na noodkreet Verstappen