Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2020

Ook Formule 1 Grand Prix van Canada op zeer losse schroeven na ingrijpend besluit

In navolging van de Grand Prix van Azerbeidzjan lijkt ook de daaropvolgende race in Canada op zeer losse schroeven te staan.

Start GP Canada 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Over de hele wereld worden grote internationale sportevenementen afgelast. Zelfs het EK voetbal zwichtte al voor het coronavirus. De organisatie van de Olympische Spelen heeft die enorme knoop nog niet door weten te hakken. Mochten de Spelen doorgaan, dan echter zonder de Canadese Olympische ploeg.

Het besluit van het Canadese Olympisch comité om zijn sporters thuis te houden werpt vraagtekens op over de Grand Prix van Canada, die gepland staat voor het weekend van 14 juni. Het lijkt niet waarschijnlijk dat het land haar sporters niet naar de Spelen stuurt, om enkele weken eerder wel zelf een groot evenement als de Formule 1 GP te organiseren.

Mocht inderdaad ook de GP van Canada van de kalender vallen, dan is de GP van Frankrijk de eerstvolgende race, maar gezien de huidige situatie in het Frankrijk, is het niet ondenkbaar dat dat het volgende slachtoffer wordt. Oostenrijk dan? De Red Bull-baas, tevens eigenaar van de Red Bull Ring, heeft al aangegeven dat hij de race graag door wil laten gaan.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje