Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ophef over foto Hamilton die Red Bull-achtervleugel 'aanraakt': storm in een glas water

Op dinsdagochtend verschenen er links en rechts foto's op het internet van Lewis Hamilton die na de GP van Spanje de achtervleugel van een Red Bull-bolide zou hebben aangeraakt. Het bleek echter een storm in een glas water.

Op sociale media verschenen op dinsdag foto's van Lewis Hamilton, die na de race in Spanje de achtervleugel van een Red Bull-coureur aan leek te raken. Er werd meteen gerefereerd naar Max Verstappen, die daar vorig jaar in Brazilië een boete van 50.000 euro voor kreeg. Het team van Max Verstappen en Sergio Perez vroeg zelfs om opheldering bij de FIA.

1529033365684465664

This pic of @LewisHamilton allegedly ‘feeling’ @Max33Verstappen car post-race suddenly doing the rounds. Question is whether it will be pursued by @fia 36+ hrs later and whether it’s sufficiently clear to be accepted as ‘new evidence’. Have asked. pic.twitter.com/Kl4jYCxPCQ — Fritz-Dieter Rencken (@RacingLines) May 24, 2022

Storm in een glas water

Het bleek echter al snel een storm in een glas water te zijn, want niet veel later dook het filmpje op waarin te zien is dat Hamilton simpelweg manoeuvreert tussen de Red Bull-bolide en de container die daar achter staat. Daarbij lijkt hij de auto niet aan te raken. Een storm in een glas water en dus blijft een nieuwe soap waarschijnlijk uit. Volgens Mercedes was er niets aan de hand en kwam Hamilton na de race terug van de dopingcontrole en moest dat via deze weg. Check hieronder de beelden van Lewis die zich langs de RB18 wurmt.

1529029467271794689

That’s my video/photo, it’s still not clear weather he touched it or not pic.twitter.com/TcAToSIxzO — Luis Arochi (@LuisArochi24) May 24, 2022

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje