© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Overstap Ricciardo naar Renault komt te vroeg"

Iemand die openlijk zijn twijfels uit over de overstap van Daniel Ricciardo naar Renault is voormalig coureur en F1-analist Karun Chandhok. Volgens de Indiër is Renault nog niet klaar om iemand van het kaliber Ricciardo te ontvangen.

"Ik denk dat Renault zelf even verbaasd stond van het feit dat het Daniel Ricciardo wist vast te leggen", zo laat Karun Chandhok weten tijdens de Autosport International Show. "Ik vermoed dat Renault nog niet klaar is voor een coureur van zijn kaliber en dat het team beter een jaartje had kunnen wachten met het vastleggen van de Australiër.

Daniel Ricciardo was bij Red Bull tot het winnen van races in staat, iets wat bij Renault volgens Chandhok (nog) niet aan de orde zal zijn: "Renault mag tevreden zijn als ze wederom als vierde bij de constructeurs eindigen en ze misschien met wat geluk een keer een podiumplaats kunnen pakken."

"Maar goed, Renault is een team op de weg terug naar boven. Komend jaar moeten ze de duidelijke nummer vier zijn, nadat in 2018 Force India en Haas F1 nog aan wisten te haken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen