© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Pérez: 'Force India heeft terrein verloren'

07 mrt. 2018 11:55 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Sergio Pérez is Force India op dit moment de status van 'best of the rest' kwijt. Het team komt nog niet helemaal lekker uit de verf in Barcelona, maar introduceert in het eerste Grand Prix-weekend al een eerste grote update.

Mexicaan vestigt hoop op updates voor Australië

Force India was de afgelopen jaren steevast het vierde team op de grid. "Maar op dit moment niet meer", zo meent Sergio Pérez. "We voeren op dit moment absoluut het middenveld niet aan."

Force India rijdt in Barcelona rond met een soort interim-wagen. In Australië wil het met een eerste grote update komen. De Mexicaanse Pérez vestigt daar zijn hoop op.

"We moeten voor aanvang van de eerste race echt een flinke stap zien te maken. Hopelijk kunnen we van daaruit weer een beetje competitief zijn. Op dit moment is het moeilijk om vast te stellen waar we werkelijk staan, maar het lijkt erop dat we niet langer 'best of the rest' zijn.

Overigens is het volgens Pérez nog te vroeg om nu al teleurgesteld of optimistisch te zijn: "We laten de koppen nog niet hangen en blijven hard werken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen