© Force India

Nieuwsoverzicht

Pérez houdt opties voor Formule 1-seizoen 2019 open

26 jul. 2018 14:47 René Oudman 0 reacties
Waar en of hij volgend jaar in de Formule 1 rijdt is nog maar de vraag, maar Sergio Pérez wil voorlopig geen conclusies trekken. De 28-jarige Mexicaan rijdt sinds 2014 voor de stal van Force India en zou er geen moeite mee hebben om te blijven. De geruchten dat de vader van Lance Stroll de equipe overneemt worden echter steeds hardnekkiger en zodoende zou er weleens een kruis door de naam van Pérez kunnen gaan.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Hongarije wordt Pérez gevraagd wat zijn opties zijn voor het komende seizoen. "We zouden natuurlijk allemaal graag bij Mercedes of Ferrari rijden, maar dat is onrealistisch voor 2019", laat de Mexicaan optekenen bij Motorsport-Total. "Je moet een optie vinden, waar je je talent het best kan tentoonstellen. In de afgelopen jaren zijn we met Force India de ‘best of the rest’ geworden en ik zal me laten informeren over wat er voor volgend seizoen mogelijk is. Wel wacht ik af hoe de situatie omtrent Force India zich ontwikkelt, ik denk dat er veel potentie in dit team zit."

In het geruchtencircuit wordt Pérez veelvuldig aan het team van Haas gelinkt, waar hij de tegenvallende Romain Grosjean op zou volgen. Ook Williams wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de Mexicaan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen