Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez baalt van safety car: "Hadden 1-2'tje moeten pakken"

Sergio Perez leek op weg naar een tweede plaats, maar de dubbele safety car gooide roet in het eten voor de Mexicaan. Perez was dan ook niet helemaal tevreden met de derde plek.

Perez China race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez was na de Grand Prix van China niet tevreden met zijn derde plaats. Volgens de Mexicaan gooide de dubbele safety car roeit in het eten in de strijd om P2. Lando Norris ging er uiteindelijk met de tweede plaats vandoor.

Perez weet dan ook zeker dat hij 'gewoon' tweede was geworden als de safety car er niet was geweest: "We hadden wat moeite met de balans, zeker op de mediums. We hebben best veel aanpassingen gedaan met het oog op vandaag, maar ik denk dat de omstandigheden niet helemaal perfect waren. Al met al was het wel een sterk weekend en we weten waarom de snelheid er minder in zat."

Toch is de Mexicaan niet tevreden met P3. Volgens Perez had de timing van de safety car invloed op het resultaat van de race: "We verloren twee plekken met de safety car, waardoor ik moest gaan vechten. We deden dat op de harde banden en zodra je uit die gevechten bent, geeft de band het heel snel op. Gelukkig hebben we wel het podium gehaald, maar we hadden vandaag wel een 1-2'tje moeten pakken."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Duidelijke taal Red Bull komt met statement na felle uitspraken Brown