Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez draait Red Bull-overuren na zware periode

Sergio Perez zag teamgenoot Max Verstappen de afgelopen races uitlopen als WK-leider in de Formule 1. Werk aan de winkel en dat weet hij maar al te goed.

Perez sad Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na de tweede plaats in Miami kende Sergio Perez twee lastige races. In Monaco kende hij een dramatisch weekend met een crash, een zware zondag en nul punten. In Spanje werd hij vierde, terwijl teamgenoot Max Verstappen de race won, net als in Miami en in Monte Carlo.

Perez wil nog altijd meestrijden voor de titelstrijd, maar daarvoor moeten de resultaten verbeteren. Dat weet de Red Bull-rijder, die daarvoor stappen heeft ondernomen met zijn team. "Ik ben sinds de GP van Spanje veel in Milton Keynes geweest, keihard werkend met mijn team. Daar is veel goed werk uitgekomen en we hebben constructieve gesprekken gevoerd."

"Ik weet wat ik moet doen om terug in vorm te komen en als team weten we hoe we de auto in het juiste werkvenster krijgen, zodat ik er op zijn best mee kan presteren. Om dit soort tegenslagen te overkomen moeten we als één team werken en elkaar steunen voor de zege in Canada. Ik heb een fantastische auto en ik hoop een ontzettend consistent weekend te hebben in Montreal", aldus de nummer twee in het kampioenschap.

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Vasseur Ferrari-teambaas zeer positief: "Dan kunnen we elk weekend met Red Bull vechten"