Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Perez en Red Bull op de bon geslingerd na eerste training Imola

Red Bull Racing moet een boete van 1.000 euro betalen, omdat Sergio Perez tijdens de eerste vrije training bijna tien kilometer te hard reed in de pitstraat in Imola.

Perez Imola FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De eerste vrije training voor Red Bull Racing verliep al niet al te fijn met een vierde plek voor Sergio Perez en een vijfde plaats voor Max Verstappen. Daar bovenop komt ook nog eens het feit dat het team een boete moet betalen, omdat Perez zich niet aan de maximale snelheid in de pitstraat heeft gehouden.

Volgens de stewards heeft de Mexicaan artikel 34.7 van de sportieve reglementen van de Formule 1 overtreden. Daar waar de snelheid in de pitstraat voor de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola op 80 kilometer per uur ligt, reed de Mexicaan maar liefst 8,9 kilometer per uur te hard. Dat komt het team, Red Bull Racing, uiteindelijk op een boete van 1.000 euro te staan.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training