Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez gooit handdoek in de ring: "Ferrari buiten bereik voor Red Bull"

Sergio Perez had het lastig op de vrijdag in Monaco. Een twaalfde en een achtste tijd was het resultaat voor de Mexicaan. Hij werpt ook al gelijk de handdoek in de ring, want hij ziet één team het wel erg goed doen...

Perez FP2 Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez trekt al snel conclusies na de vrijdag in Monaco. Ferrari zag er sterk uit, zeker Charles Leclerc tijdens de tweede vrije training in zijn thuisrace. En dat zag Perez ook. "Ik denk dat Ferrari op dit moment gewoon buiten bereik is. Ik denk dat ze echt heel sterk zijn. Wanneer ze een ronde nodig hebben, lijken ze het heel gemakkelijk en heel snel te doen. En dat is hier een groot voordeel. Ze hebben bijvoorbeeld ook niet zoveel moeite met de banden. Ze zien er momenteel dus erg sterk uit."

Het was al met al een lastige vrijdag voor Red Bull. "De beperkingen zijn op dit moment erg moeilijk weg te krijgen. We zullen zien waar we vanavond mee kunnen komen. We hebben met iets andere setups gereden en ik weet niet wat de problemen voor Max waren. De snelheid in de longruns lijkt er wat beter uit te zien, maar het is gewoon te laat. We moeten afwachten en kijken wat er gaat gebeuren."

Waar gaat Red Bull zich dan op richten om meer performance te krijgen? "Ik denk niet dat het maar één ding is. We hebben een paar dingen waarop we ons moeten verbeteren. Hopelijk kunnen we ons weer mengen in de strijd en dichter bij de top komen. Ik denk dat het er momenteel moeilijk uitziet."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Monaco 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Ferrari-teambaas vraagt om verduidelijking regels wegens geheime test Verstappen