Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez reageert op nieuw Red Bull-contract: "Uitdaging als geen ander!"

Sergio Perez is als vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn nieuwe tweejarige contract bij Red Bull Racing. De Mexicaan weet zich zo verzekerd van in ieder geval nog twee jaar naast Max Verstappen.

Perez Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez kwam in 2021 bij Red Bull Racing terecht, om in dat seizoen gelijk Max Verstappen wereldkampioen te zien worden. De constructeurstitel moest de Oostenrijkse renstal nog aan zich voorbij laten gaan, maar in 2022 en 2023 had Perez een belangrijk aandeel in beide titels. In 2023 werd hij zelf tweede in het rijderskampioenschap. Perez pakte tot nu toe vijf overwinningen voor Red Bull.

Nu mag de Mexicaan zich nog eens twee jaar zijn kunsten vertonen bij Red Bull. Daarbij is de lengte opvallend, omdat er eerder werd gesproken over een verlenging van slechts één jaar. "Ik ben erg blij dat ik mijn toekomst aan dit geweldige team kan verbinden. Het is een uitdaging als geen ander om voor Red Bull Racing te racen, zowel op als naast de baan. Ik ben erg blij dat ik hier blijf om onze reis samen voort te zetten en nog twee jaar bij te dragen aan de geweldige geschiedenis van dit team." 

"Om deel uit te maken van het team is een enorme uitdaging en ik hou ervan. We staan dit jaar voor een geweldige uitdaging. Ik heb het volste vertrouwen in het hele team dat de toekomst hier rooskleurig is en ik ben enthousiast om daar deel van uit te maken. Ik wil iedereen bedanken voor al het vertrouwen dat ze in me stellen, het is veel en ik wil dat terugbetalen met uitstekende resultaten op en naast de baan. Ik denk dat we nog veel werk te doen hebben. We hebben nog veel kampioenschappen voor ons liggen om samen te winnen", zo sluit Perez af.

Is dit het goede besluit van Red Bull? Laat het weten in de onderstaande poll!

Ook interessant:

Verstappen begon dit F1-seizoen als de grote favoriet. Een 4e wereldtitel zou eenvoudig worden gewonnen, zo dacht men. Maar hoe anders is dat nu? Coronel, Dimmers en Mosterdijk geven antwoord in de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast.

Of als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training