Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez verbaasd door Mercedes na mislopen podium: "Ze waren sterk"

Sergio Perez moest in Spanje vanaf de elfde plaats starten, maar kon naar voren rijden en vierde worden. Een podiumplaats? Dat was net te lastig, aldus de Red Bull-rijder.

Perez Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez moest in de Formule 1 Grand Prix van Spanje genoegen nemen met de vierde plaats, terwijl teamgenoot Max Verstappen de race domineerde, won en een Grand Slam scoorde. De titelkansen voor de Mexicaan worden kleiner en in Barcelona keek hij vooral naar de concurrenten buiten Red Bull.

Lewis Hamilton en George Russell konden namelijk op het podium eindigen. "Dit voelde een beetje ver weg en ik kon niet vechten met George. Ik zat meer in de strijd met Carlos (Sainz, red.), maar al vroeg werd duidelijk dat George erg sterk was", liet Perez weten aan de media, waaronder RacingNews365.

"Helaas finishten we achter George. Mercedes was best sterk eigenlijk en de pace was heel goed", zo oordeelt de teamgenoot van Verstappen. Voor de camera van Viaplay blikte hij verder terug op de race, wat hieronder is te zien.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden