Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Petronas reageert op geruchten over terugkeer GP Maleisië

De Formule 1 keert voorlopig niet terug op het Sepang International Circuit in Maleisië. Reuters meldde eerder deze woensdag dat Petronas de Grand Prix nieuw leven in wilde blazen, maar het oliebedrijf spreekt dat tegen in een statement.

Verstappen Maleisië 2017
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Het is een geliefd circuit door de fans en de coureurs genieten ook van een rondje over het Sepang International Circuit. Even kreeg iedereen hoop dat de Grand Prix van Maleisië vanaf 2026 zou terugkeren op de F1-kalender door een bericht van Reuters. Het persbureau meldde namelijk dat Petronas, ook bekend als naamsponsor van Mercedes, bezig is om de koningsklasse weer terug te halen.

De president van het bedrijf zou plannen hebben gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van het bedrijf. Petronas voelt zich echter genoodzaakt om de geruchten meteen weer uit de wereld te helpen. Volgens het oliebedrijf is er geen sprake van een mogelijke terugkeer.

"We willen graag bevestigen dat er geen gesprekken zijn geweest om de Formule 1 terug te brengen naar het PETRONAS Sepang International Circuit", is het korte maar krachtige statement dat Petronas op de eigen website geeft. Max Verstappen lijkt voorlopig dus nog de laatste winnaar van de Grand Prix van Maleisië te blijven.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training