Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Oscar Piastri

Piastri kent valse start in Singapore door opvallend probleem

Oscar Piastri moet een deel van de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore aan zich voorbij laten gaan. Het team uit Woking heeft namelijk een probleem ontdekt aan de auto tijdens een pitstoptraining. McLaren hoopte dat de Australiër nog voor het einde van de training op de baan te krijgen. Inmiddels is de Australiër na een klein kwartier de baan op gekomen.

Piastri Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een opmerkelijk bericht vanuit McLaren vlak voor de eerste vrije training in Singapore. We moeten nog even wachten op Oscar Piastri op het Marina Bay Street Circuit, omdat de Australiër met een probleem kampt aan de auto. Het team uit Woking deelt het volgende statement:

"Tijdens de pitstoptraining van vanochtend stuitten we op een probleem aan de linkerachterkant van de auto van Oscar, die we momenteel aan het vervangen zijn. Dit probleem hebben we nog niet eerder gezien, maar we willen het volledig onderzoeken om er zeker van te zijn dat we dit weekend geen verdere problemen hebben. We hopen Oscar voor het einde van de eerste training weer op de baan te hebben."

Daardoor mist Piastri dus kostbare tijd op de baan, waar hij voor de tweede keer in zijn carrière op rijdt.

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na prima start Verstappen in Singapore