Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Poll: Was Verstappen of Hamilton de schuldige bij Hongaarse clash?

Max Verstappen en Lewis Hamilton kwamen elkaar, zeker niet voor het eerst in de Formule 1, letterlijk tegen op de baan. Dat het uiteindelijk met een sisser afliep, mag een klein wonder heten. Maar wie is eigenlijk de schuldige?

Verstappen Hamilton Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen kende een race in Hongarije waarbij vrijwel alles in de soep liep. Hij kon het tempo van de McLarens niet bijbenen en na de eerste stop keek hij constant tegen de achterkant van Lewis Hamilton aan. De frustraties liepen steeds hoger op bij Verstappen en dat resulteerde uiteindelijk in een mislukte inhaalactie op diezelfde Hamilton.

De twee kwamen uiteindelijk met elkaar in aanraking. Verstappen probeerde in een ultieme poging Hamilton voorbij te gaan, maar werd uiteindelijk gelanceerd door het voorwiel van de Mercedes. Hamilton werd derde, terwijl Verstappen het met P5 moest doen. De stewards onderzochten het incident, maar oordeelden dat er geen verdere actie hoeft te worden ondernomen.

Maar wat vinden jullie van het incident? Laat het hieronder weten in de poll!

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'