Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Porsche zet volgende stap op weg naar F1-avontuur met Red Bull

Porsche heeft deze maandag een nieuw handelsmerk geregistreerd in Duitsland dat hint naar een toekomstig Formule 1-avontuur.

Verstappen Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Het is een publiek geheim dat Porsche geïnteresseerd is in de Formule 1. Al sinds 2021 zingen de geruchten rond in de Formule 1-paddock en het lijkt meer dan duidelijk te zijn dat een eventueel F1-avontuur zal worden aangegaan als motorleverancier van Red Bull.

De Duitse autofabrikant is echter nog in afwachting van de nieuwe motorregels voor 2026, waarna het definitief de knoop door wil hakken om de komende jaren samen met Red Bull een motor te gaan ontwikkelen.

Nieuw handelsmerk

Alhoewel er nog steeds geen officiële aankondiging is geweest, is Porsche achter de schermen wel druk bezig en lijken de motorregels nu zo goed als rond te zijn.

Op maandag dook er weer nieuw bewijs op dat de autofabrikant zich druk aan het voorbereiden is op een mogelijk F1-avontuur.

Porsche heeft in Duitsland namelijk een nieuw handelsmerk geregistreerd genaamd F1nally. Het Engelse woord 'finally' (vertaald: eindelijk), maar met daarin F1 verwerkt. Het betekent dat Porsche F1nally kan gebruiken op bepaalde merchandising, zoals juwelen, horloges, maar ook op kleren, petjes en dat soort dingen.

Het wijst er natuurlijk op dat Porsche uit gaat pakken zodra ze definitief aankondigen de Formule 1 in te stappen.

Ook interessant:

Mercedes kan Verstappen helpen in de titelstrijd met Leclerc

RacingNews365 doet niet aan een zomerstop, want in de nieuwste F1-podcast blikken Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk weer uitgebreid vooruit op de tweede seizoenshelft. Beluister de podcast hieronder!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen