Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

PSV-Ajax - Win 100x jouw inzet! Adv.

Nu het einde van de Eredivisie nadert, stijgt de spanning met de week. Aanstaande zondag staat PSV – Ajax op het programma, en voor deze kraker heeft onze partner Unibet een speciale actie voor nieuwe spelers. Je kunt namelijk honderd keer je inzet winnen, bij winst van PSV óf Ajax. Jij kiest zelf jouw favoriet. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 100 euro winst kunt pakken.

Zowel Ajax als PSV heeft op dit moment hetzelfde aantal punten, en strijden samen volop voor de tweede plaats in de Eredivisie. Het is de clubs er alles aan gelegen om de winst te pakken, want de 2e plek geeft recht op voorronde Champions League. Feyenoord lijkt op het kampioenschap af te steven, maar één nederlaag van de Rotterdammers kan er voor zorgen dat de spanning volledig terugkeert. Eerder dit seizoen won PSV in Amsterdam met 1-2, door goals van Luuk de Jong en Erick Gutiérrez. Lorenzo Lucca deed in de 83eminuut nog wat terug, maar de drie punten gingen mee naar Eindhoven. Over de huidige vorm van beide teams is lastig wat te zeggen. Zowel PSV als Ajax wonnen hun laatste twee Eredivisie wedstrijden, maar deze waren niet overtuigend en tegen clubs uit het rechter rijtje. Kortom: het kan zondag alle kanten op en daarom heeft Unibet een speciale actie voor nieuwe klanten: 100x je inleg als jouw favoriet wint!

Hoe werkt het?

Zet bij Unibet 1 euro in op PSV of Ajax, dan krijg je er 100 uitgekeerd bij een zege van het door jou geselecteerde team! Hoe profiteer je van deze unieke quotering? Maak een Unibet-account aan voor jezelf via deze link . Nadat je geverifieerd bent, maak je een eerste storting en ga je naar het Eredivisieduel PSV - Ajax. Selecteer PSV of Ajax als winnaar onder het kopje Reguliere speeltijd en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onder in je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de Uniboost niet aan te vinken in de betslip, voordat je de weddenschap speelt. De maximale inzet is 1 euro, maar als jouw favoriet wint ontvang je 100 euro. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Promotie alleen beschikbaar voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"