Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Racepak waarin Verstappen unieke mijlpaal behaalde wordt geveild

Max Verstappen kende een uniek weekend in Canada. Zo uniek dat zijn pak nu geveild gaat worden. En dat voor het goede doel.

Max Verstappen won zijn 41e Grand Prix in Canada en het racepak dat hij afgelopen zondag aanhad, zal worden geveild voor het goede doel. Tezamen met een meet and greet zal het racepak worden geveild door F1 Authentics. 100% van de opbrengst gaat naar Wings for Life, het goede doel van Red Bull, dat zich inzet voor onderzoek naar een genezing voor spinal cord injuries.

Degene die het hoogste bod uitbrengt, zal het racepak persoonlijk overhandigd krijgen van niemand minder dan tweevoudig F1-kampioen Max Verstappen zelf. Het racepak is uniek, omdat Verstappen daarin zijn 41e zege heeft gepakt en zo op gelijke hoogte is gekomen met Ayrton Senna. Tevens was het het pak waarin hij de 100e Red Bull-zege pakte in de geschiedenis van de Formule 1.

Er kan tot 4 juli worden geboden op het pak van Verstappen. Op het moment van schrijven staat het hoogste bod op 7500 pond.

Ook interessant:

Red Bull-vervanger Perez naar voren geschoven: "Kom er maar in!"

Perez opzichtig steken vallen. Coronel weet wel raad met de situatie als hij een in zijn ogen passende vervanger naar voren schuift: "Kom er maar in!" Hoe denken Dimmers en Mosterdijk erover?

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Vasseur Ferrari-teambaas zeer positief: "Dan kunnen we elk weekend met Red Bull vechten"