Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Racing Point-monteur met de schrik vrij na aanrijding met Stroll

Lance Stroll schoot bij een pitstop tijdens de Grand Prix van Emilia Romagna te ver door, waardoor hij een Racing Point-monteur omver kegelde. De 'jackman' maakt het naar omstandigheden goed.

Tijdens de tweede pitstop van Lance Stroll op het circuit van Imola kegelde de Canadees zijn 'jackman' van het team omver. Na de pitstop werd hij door zijn collega-monteurs al hinkend weggedragen. Racing Point heeft aan onder meer RacingNews365 bevestigd dat de aangereden monteur in orde is en dat hij 'slechts' wat blauwe plekken heeft overgehouden aan het voorval. Volgens het Britse team is hij meteen gecheckt door medische professionals en mocht hij al snel weer terugkeren in de garage om zijn werkdag in Imola af te maken. In Istanbul zal ' front jackman' dan ook gewoon weer aanwezig zijn om Sergio Perez en Stroll op tijd te laten stoppen. Kijk in onderstaande video nog eens terug naar het voorval in de pitstraat van Imola. Met medewerking van Dieter Rencken .

1322997841778806784

A scary moment in the @RacingPointF1 pit lane He's thankfully ok, according to the team #ImolaGP 🇮🇹 #F1 pic.twitter.com/GsIUyM7dIJ — Formula 1 (@F1) November 1, 2020

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"