Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

RacingNews365 verkozen tot beste sportwebsite van 2022

RacingNews365 is tijdens de Website van het Jaar-verkiezing 2022 twee keer in de prijzen gevallen. De grootste auto- en motorsportwebsite van Nederland won zowel de award voor de beste als voor de populairste sportwebsite.

Voor het vijfde jaar op rij is RacingNews365 flink in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse verkiezing Website van het Jaar. Dit platform ging ervandoor met de titels 'beste sportwebsite' en 'populairste sportwebsite'. Sinds 2018 won RacingNews365 steeds die felbegeerde dubbel!

De prijzen vormen een motivatie om door te blijven gaan op de ingestoken weg, maar ook om nieuwe wegen in te slaan. In 2023 kunnen jullie als bezoekers dan ook weer veel mooie, nieuwe content tegemoetzien, of dat nou is in artikelvorm, videovorm of met onze podcast. Houd dus vooral onze website en ons Youtube-kanaal in de gaten!

Eigenaar en oprichter Ruud Dimmers is trots op de erkenning voor het platform: "RacingNews365 is hét toonaangevende autosportplatform in Nederland. We investeren volop in het verkrijgen van de best mogelijke content, onder andere door aanwezigheid op elk circuit. We zien het als een groot compliment dat onze bezoekers ons elke dag weet te vinden en de moeite hebben genomen om op ons te stemmen in deze verkiezing."

Namens de voltallige redactie van RacingNews365 willen we onze miljoenen bezoekers, relaties en partners bedanken voor hun vertrouwen in ons platform. We gaan er in de laatste maand van 2022 nog even flink tegenaan, om volgend jaar stevig door te pakken!

Met sportieve groet,

Ruud Dimmers
Jan van der Burgt
Jesse Janse
Marnik Kok
Dieter Rencken
Luuk van Poppelen
Aaron Deckers
Joris Mosterdijk
Jos Smits

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"