Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Racingnews365 versterkt redactie met Joe van Burik

De snelle groei van Racingnews365 gaat ook in 2019 onverminderd door. Formule 1-journalist Joe van Burik versterkt met ingang van 1 februari de ‘Sportwebsite van het jaar 2018.’

Racingnews365 is inmiddels uitgegroeid tot de nummer één autosportsite van Nederland. Vorig jaar werd de redactie al versterkt met Jan van der Burgt en René Oudman, nu is Joe van Burik de nieuwste aanwinst. Met zijn komst krijgt het journalistieke team van Racingnews365 nog verder vorm. Van Burik is al ruim tien jaar actief als journalist op het gebied van autosport, auto’s en videogames. Hij werkte onder meer voor NU.nl, AutoWeek en De Telegraaf, schreef in 2017 het boek ‘Formule 1 voor Dummies’ en is commentator en ambassadeur van de Ziggo eBattle F1. Tevens heeft Van Burik als enige Nederlandse journalist zitting in de FIA-werkgroep van journalisten en fotografen. Bij gelegenheid komt hij ook zelf in actie in de autosport als deelnemer in de rallysport en testte hij de Honda Civic WTCR van Tom Coronel en de Lotus-Renault E20 Formule 1-auto van Kimi Räikkönen.

Van Burik zal bij Racingnews365 onderdeel uitmaken van een team dat in 2019 verslag doet van diverse Grands Prix en andere auto- en motorsportevenementen. “Ik kijk er enorm naar uit om op locatie het laatste nieuws, interviews en analyses te brengen voor het Nederlandse publiek”, aldus Van Burik. “Daarnaast zet ik me graag in om de strategische positie van Racingnews365 verder te versterken, onder meer door aandacht te besteden aan auto’s en de virtuele racewereld.” Racingnews365-eigenaar Ruud Dimmers is blij met de komst van Van Burik: “Met Joe halen we een van de beste autosportjournalisten in huis. Hij heeft al een schat aan ervaring en een uitstekend netwerk op het gebied van auto’s en autosport. Joe is breed inzetbaar als journalist, kent zijn weg in de racewereld als geen ander en heeft ervaring op TV en radio. Met de komst van Joe kan Racingnews365 door om de status als nummer één autosportsite van Nederland verder uit te bouwen.” Binnenkort verwacht Racingnews365 meer nieuwe namen toe te kunnen voegen aan de redactie. Daarnaast zijn er nog volop andere verrassingen in petto voor haar bezoekers voor de start van het nieuwe F1-seizoen.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"