Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

RacingNews365 wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen, 2023 is begonnen! Het belooft weer een geweldig jaar te worden voor de autosport en de Nederlandse Formule 1-fans.

Verstappen Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na het extreem drukke jaar van 2021 werd er in 2022 zeker geen gas terug genomen. Het jaar vloog opnieuw voorbij en voor we het wisten zat ook het Formule 1-seizoen er alweer op. Het was een recordjaar voor Max Verstappen met vijftien zeges en zijn tweede wereldtitel. Wát een jaar voor de Nederlandse autosportliefhebber.

Ook bij RacingNews365 was het wederom een recordjaar. Met opnieuw een fors stijgende lijn in de bezoekersaantallen hebben we een nieuwe lading aan autosportfans mogen verwelkomen en voorzien van het laatste nieuws, exclusieve interviews, verslagen vanaf alle circuits, analyses en nog veel meer.

Komend jaar wordt dit alleen maar meer en groeien we samen met jullie nog verder als The Real Home of Motorsport. Namens de voltallige redactie wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, een gezond 2023 en natuurlijk een fantastisch autosportjaar!

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen moet oppassen voor overmoedige Perez