Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Raikkonen bereidt zich al après-skiënd voor op nieuwe seizoen

Daar waar veel coureurs in aanloop naar het seizoen dagelijks in de sportschool hangen en goed letten op dat wat ze eten en drinken, zo vindt Kimi Raikkonen dat niet nodig. Al (après-)skiënd bereidt hij zich voor op het 2020-seizoen.

Over minder dan tweeënhalve week moet Kimi Raikkonen op het asfalt in Barcelona staan voor de aftrap van het nieuwe seizoen. Op woensdag 19 februari beginnen de testdagen en zal het Alfa Romeo-team aan het begin van de dag ook haar nieuwe bolide presenteren. Momenteel is de 40-jarige Alfa Romeo-coureur in ieder geval niet op het asfalt, maar op de piste te vinden. De Fin geniet met volle teugen van zijn vakantie in de Oostenrijkse Alpen, zo blijkt via zijn persoonlijke Instagram-pagina. Een alcoholische versnapering hier en daar mag bij de après-ski natuurlijk niet ontbreken. De Formule 1-coureur doet er werkelijk niks aan om voor zijn werkgever te verbergen dat hij een glaasje alcohol drinkt. We geven je groot gelijk, Kimi! Check de kiekjes van de (after-)sneeuwpret hieronder.

B8DtHmTBLAb

Dit bericht bekijken op Instagram Ski and after ski. #nordica #fitforthelongrun Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op 2 Feb 2020 om 12:31 (PST)

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi