Raikkonen wil geen bullshit verhalen in de media

27 aug. 2017 08:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Kimi Raikkonen was na afloop van de kwalificatie erg duidelijk. Hij maakte een fout in zijn eigen ronde en besloot toen teamgenoot Vettel te helpen. De Fin waakt voor verhalen in de media dat hij bewust zijn ronde afbrak om Vettel te helpen.

Kimi Raikkonen hielp Vettel met slipstream

Ferrari kwam dit jaar al een aantal keer in het nieuws toen Kimi Raikkonen duidelijk tweede viool speelde bij het team. Tijdens de kwalificatie pakte Sebastian Vettel de tweede positie, mede door een flinke slipstream van Raikkonen op het laatste rechte stuk.

Raikkonen was duidelijk en houdt niet van onzinverhalen: "Probeer hier geen bullshit verhaal van te maken. Ik maakte een foutje en was rustig onderweg naar de pits. Als ik dan het team kan helpen dan doe ik dat. Er zit verder niets achter."

De hele kwalificatie werd de Fin al gedwarsboomd door vibraties in zijn auto. "Ik heb geen idee waar die vandaan komen. Eerst waren ze erg aanwezig, toen wat minder en zelfs even niet. Later kwamen ze weer terug. Los van dit probleem was het een aardige kwalificatie. Het was jammer dat ik wat problemen had met de bandentemperatuur in de laatste ronde. Ik maakte een foutje en kon mijn snelle ronde niet afmaken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen