Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull blokkeert grote overstap naar Aston Martin zo lang mogelijk

Eerder dit seizoen werd bekendgemaakt dat Dan Fallows, hoofd aerodynamica bij Red Bull, de overstap zal gaan maken naar Aston Martin. Hier moet de renstal nog wel wat geduld voor hebben. De Oostenrijkse renstal steekt namelijk een stokje voor een vroeg vertrek van Fallows.

Aston Martin is druk bezig met haar toekomstplannen, zo is duidelijk te merken aan de hoeveelheid kopstukken die worden toegetrokken naar de Britse renstal. Eerder dit seizoen werd bekendgemaakt dat Dan Fallows Red Bull zal verlaten voor Aston Martin, al gaat dit niet zonder slag of stoot. Het hoofd van de aerodynamica-afdeling bij Red Bull heeft namelijk nog een contract tot en met 2023. Een eerdere overstap was de wens van Aston Martin, maar RacingNews365 heeft vernomen dat Fellows zijn hele contract moet uitzetten bij Red Bull. De toekomstige werkgever van Fellows heeft zelfs gekeken naar juridische stappen, maar het contract schijnt waterdicht te zijn. Door het contract met Red Bull zal Fellows dus pas in het seizoen van 2024 kunnen beginnen bij Aston Martin. Nadat hij stopt bij zijn huidige werkgever moet hij verplicht een aantal maanden alle Formule 1-gerelateerde taken laten liggen.

Aston Martin trekt meerdere kopstukken naar zich toe

Het Formule 1-team van Lawrence Stroll en een groep investeerders is druk bezig met haar toekomstplannen. Naast een gloednieuwe fabriek trekt Aston Martin vele kopstukken van de F1-wereld naar zich toe. Zo heeft het team voormalig McLaren-baas Martin Whitmarsh gestrikt en zal ook Eric Blandin, hoofd aerodynamica bij Mercedes, de overstap maken naar de Britse renstal.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'