Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull deelt optimistische boodschap over nieuwe update

Red Bull heeft de vloer aangepast voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Paul Monaghan, hoofdengineer van het team uit Milton Keynes, geeft een optimistische boodschap af over de update.

SI202409130460 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Voorafgaand aan de Grand Prix van Azerbeidzjan werd duidelijk dat Red Bull de vloer heeft aangepast. Het onderdeel bestaat uit een mix van drie eerdere updates, in de hoop dat de balans beter wordt. Max Verstappen begon in ieder geval sterk door de snelste tijd te rijden in de eerste vrije training en Paul Monaghan, de hoofdengineer van Red Bull, geeft een optimistische boodschap af over de vloer.

"Geometrisch is de aanpassing opmerkelijk subtiel, maar qua effect gaan we het zien", stelt Monaghan tegenover onder meer RacingNews365. "De lessen lopen nog door en de reactie moet in latere races volgen. Het is een erkenning voor iedereen dat we het onderdeel bij ons hebben. Dat harde werk zal doorgaan. De Grand Prix van Singapore vindt over een week plaats, dus dat is potentieel een nieuwe evolutie voor ons. Veel van de vragen gaan over wanneer we updates meenemen. De omvang van de update bepaalt het tijdsverloop. Het is ons gelukt voor deze race, maar qua geometrische verandering is het niet de grootste update. Het is subtiel. Maar kan het effect goed zijn? Jazeker."

Monaghan hoopt namelijk op een stap vooruit en is positief. "We hopen dat we iets goeds bij ons hebben. Maar kunnen we het allemaal samenvoegen als verdere update voor Austin? Ja, dat ligt voor ons. De vraag is hoe de auto in Azerbeidzjan en Singapore presteert en wat we dan kunnen doen. Is het de moeite waard om het geld uit te geven aan een combinatie van de updates of verder te ontwikkelen voor Austin? We zullen zien hoe goed de voorspellingen zijn en of het de moeite waard is of niet."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull