Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull finetunet revolutionaire spiegels opnieuw voor GP België

De spiegels van moderne Formule 1-auto's lijken meer en meer een bepalende rol in aerodynamische concept van de bolides te spelen. Red Bull introduceert dit weekend wederom nieuwe spiegels.

Hoewel het de Formule 1-teams verboden is om de spiegels en de draagsteunen ervan in te zetten ter bevordering van de aerodynamica, is het bij Red Bull een onderdeel van de auto dat speciale aandacht krijgt. Niet voor het eerste dit seizoen wordt de RB15 van de Oostenrijkse formatie gesierd door een upgrade op dat gebied. De draagsteun is wat langer geworden en de spiegel is wat lager geplaatst. Waar de behuizing van de spiegels voorheen tot onderlangs reikte, is dat niet langer het geval. De nieuwe configuratie zal tegen de regels in waarschijnlijk toch wel enig aerodynamisch voordeel hebben, waarbij de mazen in de wet ongetwijfeld het uiterste worden benut.

1167074802395430912

Nueva configuración de espejo y soporte en Red Bull para. New mirror and bracket configuration at Red Bull. pic.twitter.com/SGuFa6ylN7 — Albert Fabrega (@AlbertFabrega) August 29, 2019

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje