Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1

Red Bull heeft nieuwe partner voor nog snellere pitstops

Red Bull heeft een nieuwe partner met Therabody. Het bedrijf moet er met hun technology voor zorgen dat de pitstops nog sneller gaan.

Red Bull pitstop Bahrein Verstappen mislukt
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Het klinkt wat gek, een bedrijf dat er voor gaat zorgen dat Red Bull de records op het gebied van vliegensvlugge pitstops wederom gaat verbreken. Therabody is een bedrijf dat zorgt dat je sneller en effectiever herstelt van hard, fysiek werk. Het doet dat met een zogenoemde Theragun.

Max Verstappen en Sergio Perez moeten hier van profiteren, maar ook de gehele pitcrew die voor Red Bulls recordbrekend pitstops zorgt. Christian Horner is blij met de komst van Therabody.

"Van buitenaf lijkt de Formule 1 misschien niet zo'n intensieve, fysieke sport, zeker niet voor de monteurs in de garage. Maar deze jongens werken ongelooflijk hard om in de best mogelijke conditie te zijn en als ze dat niet waren, zouden pitstops van 1,82 seconden niet mogelijk zijn. Het nadeel is dat de intense voorbereiding en herhaling kan leiden tot spierpijn, dus de samenwerking met Therabody zal helpen om dat te verzachten en zal het team helpen om sneller te herstellen, zodat ze op hun best kunnen presteren."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?