Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull helemaal terug van weggeweest in pitstopcompetitie

Red Bull was aan het begin van het seizoen het dominante team in de pitstraat. Het team vestigde herhaaldelijk wereldrecords, maar op enig moment werd het team voorbijgestreefd door Williams. Nu is het team van Max Verstappen echter weer twee keer op rij het snelst geweest in de pitstraat.

In de Grand Prix van Mexico werd Alexander Albon als snelste van iedereen weer op pad gestuurd na een servicebeurt die net iets korter dan twee seconden duurde. Ook in de Verenigde Staten was het Albon die samen met de crew van Red Bull de snelste pitstop liet noteren. Red Bull onderstreepte de uitstekende vorm van de goed op elkaar ingespeelde monteurs tevens met de op één na snelste pitstop van de dag. Max Verstappen werd na 2,18 seconden weer op pad gestuurd, waarmee hij fractioneel langer stilstond dan zijn teamgenoot (2,02 seconden). Met nog twee Grands Prix te gaan staat Red Bull stevig aan kop in het klassement dat DHL onder de noemer 'DHL Fastest Pitstop Award' bijhoudt. In een seizoen waarin Mercedes met alle hoofdprijzen aan haal gaat, is die titel echter niet meer dan een troostprijs.

1191596002521665536

2.02 seconds! @redbullracing once again flex their muscles in the #DHL Fastest Pit Stop Award. #USGP #DHLF1 ➡️All #F1 pit stop times: https://t.co/PY5mTQ1Puk pic.twitter.com/ZelhTitj6t — DHL_Motorsports (@DHL_Motorsports) November 5, 2019

Viaplay
x
LIVE Reacties na verwoestende testdag Verstappen in Bahrein