Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Red Bull in gesprek met Ricciardo over nieuwe rol

Daniel Ricciardo moest per direct vertrekken bij Visa Cash App RB, maar dat betekent niet bij voorbaat dat de samenwerking met Red Bull erop zit. Helmut Marko geeft namelijk aan dat het team geïnteresseerd is om Ricciardo een nieuwe rol aan te bieden.

Ricciardo Qualifying Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De kogel is door de kerk: Daniel Ricciardo vertrekt per direct bij Visa Cash App RB. De Australiër presteerde niet zoals gewenst en wordt vanaf de Grand Prix van de Verenigde Staten vervangen door Liam Lawson. Het leidt ertoe dat de Formule 1-carrière van Ricciardo er hoogstwaarschijnlijk op zit. Maar betekent dat ook dat hij definitief bij Red Bull vertrekt? Volgens Helmut Marko niet per se, vertelt hij tegenover Motorsport-Total.

"We zijn geïnteresseerd", stelt Marko, die aangeeft dat Red Bull denkt aan andere rol, misschien als ambassadeur. "Daniel is een van de populairste Formule 1-coureurs, vooral in de Verenigde Staten."

Marko verwacht namelijk dat Ricciardo zijn helm aan de wilgen hangt. "Ik kan me moeilijk voorstellen dat hij zich in een andere racecategorie gaat begeven. Ik geloof dat niet. Aan de andere kant is het de vraag of hij de PR-activiteiten ziet zitten als hij zelf niet actief meer racet. Ricciardo heeft veel geld op zijn bankrekening staan. Het gaat om een belangrijke beslissing over zijn leven, hoe hij zijn toekomstige leven wil inrichten."

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB