Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Aston Martin

"Red Bull moet haar werkelijke snelheid nog laten zien"

Aston Martin-teambaas Mike Krack vreest het ergste en denkt dat Red Bull nóg sneller is dan ze al lijken te zijn.

Alonso Canada wet
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

In de Formule 1 Grand Prix van Canada zagen we concurrenten van Max Verstappen voor het eerst binnen tien seconden van de Nederlander finishen dit seizoen. Alle andere keren was de RB19 met Verstappen aan boord superieur, met een zeer comfortabele marge van meer dan twintig seconden.

De concurrentie lijkt dus dichterbij te komen, maar is dat echt zo? Verstappen zelf moest in Canada al aan de media, waaronder RacingNews365, toegeven dat Red Bull niet op zijn snelst was. "Ik denk niet dat zondag onze beste dag was, ook door de bandentemperatuur. Dat hielp niet, maar ik weet ook dat Aston Martin met de updates iets is verbeterd. Ze zijn iets dichterbij gekomen."

Aston Martin versus Red Bull

Aston Martin blinkt regelmatig uit op de stratencircuits, maar op de hogesnelheidscircuits moeten ze zichzelf nog bewijzen. Teambaas Mike Krack maakt zich er geen zorgen over, vooruitblikkend op de races in Oostenrijk en Groot-Brittannië, waar de snelheid wat hoger ligt dan bijvoorbeeld in Spanje.

"We hebben bij de laatste upgrade gezien dat het werkt en er zijn wat circuits aanstaande waar veel hogesnelheidsbochten zijn. De auto is beter geworden in die bochten", aldus de Aston Martin-teambaas, die benieuwd is naar de concurrent en haar prestaties. "We zijn benieuwd naar de ware snelheid van Red Bull op de aankomende circuits."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola