Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull om tafel met withete Verstappen na verhitte discussies

Red Bull Racing gaat na de Grand Prix van Hongarije om de tafel met Max Verstappen. De Oostenrijkse renstal zal achter gesloten deuren met de Nederlander praten over de geuite frustraties.

XPB 1278292 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen is een van de meest besproken coureurs tijdens de Grand Prix van Hongarije. Op de baan ging er van alles mis voor de Nederlander, waar hij zich uiteindelijk duidelijk over uitsprak op de radio. De gefrustreerde radioberichten van de Nederlander waren dan ook niet te missen.

Hoe kijkt teambaas Christian Horner naar de uitspraken van de Nederlander? "Max was gefrustreerd, dus je kunt het wel begrijpen. Hij heeft een hele directe communicatielijn met zijn engineer (Gianpiero Lambiase, red.). Het is iets dat ze samen zullen bespreken." Volgens Horner is dat daarbij niet iets wat tijdens de debrief van de race wordt besproken.

Maar ging Verstappen niet te ver in zijn commentaar? Hij heeft zich namelijk al vaker kritisch uitgelaten over het team. "Ik denk dat iedereen ziet dat we meer performance moeten vinden. Iedereen werkt er hard aan, om dat voor elkaar te krijgen. We zullen, wanneer die ook plaats zullen vinden, discussies achter gesloten deuren voeren", zo sluit Horner af met de boodschap dat het team nog met Verstappen om tafel gaat zitten.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'