Red Bull photoshopt onderdeel nieuwe auto weg

21 feb. 2018 14:58 Ruud Dimmers 1 reacties

Het Formule 1 team van Red Bull gaat deze winter wel erg ver in een poging om de concurrentie op het verkeerde been te zetten. Allereerst is er de camouflage livery voor de RB14. Door de kleurstelling en bewerking van de foto's was er nauwelijks iets zichtbaar.

Toen de Red Bull gisteren in actie kwam tijdens de shakedown op Silverstone ging het team vrolijk door met photoshoppen. 

Op bovenstaande foto gaat het om het omcirkelde onderdeel van de auto van Ricciardo. Hier ontbreekt een horizontaal aerodynamisch element voor de sidepods, terwijl deze in werkelijkheid wel op de auto zat. De uitsnede links, van dezelfde foto, is daarvan het bewijs. We hebben het onderdeel daar een rode kleur gegeven. Linksonder is wederom een foto van de filmdag en is het onderdeel goed zichtbaar.

Op de twee foto's boven onze titel is het verschil ook goed zichtbaar. De linker daarvan is afkomstig van een foto van Red Bull tijdens de filmdag. Het rood gearceerde onderdeel is aanwezig. Op de foto rechts, een animatie van de presentatie eerder die dag, zien we het onderdeel niet zitten. De foto rechtsonder toont hetzelfde onderdeel wel.

Onze verwachting is dat we in Barcelona tijdens de wintertest nog meer 'nieuwe' onderdelen op de Red Bull zien. Verbergen lukt tijdens de officiële testdagen niet meer.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen