Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull Racing slaat handen ineen met grote Aziatische gamesite

Sponsornieuws vanuit de Red Bull Racing-hoek: het team van Max Verstappen zal volgend seizoen met de logo's van W66.com rondrijden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het online spelentertainment, en had in de vorm van een overeenkomst met Force India al raakvlak met de Formule 1. Het beeldmerk van W66.com zal te zien zijn om de Red Bull RB15, de wagen waarmee het Oostenrijkse team in 2019 de Formule 1-races aanvangt.

Op maandagochtend maakt Red Bull Racing middels een persbericht bekend dat men een nieuwe sponsordeal heeft beklonken, eentje die teambaas Christian Horner bijzonder kan bekoren. "W66.com en Red Bull Racing gaan samenwerken in een tijd waarin online spelletjes en de Formule 1 steeds meer hand in hand gaan."

De commercieel directeur van het Aziatische bedrijf onderstreept de woorden van Horner. "W66.com streeft dezelfde idealen na als Red Bull Racing, we willen beiden excelleren. Ons bedrijf ziet uit naar de start van een succesvolle en welvarende samenwerking met het Formule 1-team." Met meer dan honderdtwintig miljoen gebruikers is W66.com een van de grootste online entertainmentcentra ter wereld.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'