Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull rekent af met bescheiden concurrentenclubje in Monaco

Het is een wat onwennige aanblik, het pitstoplijstje van DHL Motorsports. Daar prijken slechts zes pitstops op, minder dan ooit! Wel vertrouwd: Red Bull staat bovenaan.

Verstappen Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het is een opmerkelijk gegeven. DHL Motorsports telde slecht zes pitstops tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco. De bandenwissels tijdens de code rood worden daar niet toe gerekend, omdat het geen traditionele pitstops betreft in de zin van binnen rijden, banden wisselen, doorrijden. Het is de race met de minste pitstops (Spa '21 uitgezonderd) uit de recente historie.

Het is echter wel gewoon weer Red Bull dat de snelste pitstops afleverde en wel met Max Verstappen achter het stuur. Zijn late wissel naar harde baden geschiedde in een bliksemsnelle 2.10 seconden. Daarmee verstevigt Red Bull de leidende positie in het klassement dat DHL bijhoudt.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Spanje Data tonen aan: Verstappen en Red Bull moeten één belangrijk punt verbeteren