Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull sleept Rich Energy voor de rechter

Rich Energy weet maar niet aan de spotlights te ontsnappen en wordt opnieuw in de rechtbank verwacht. Dit keer is het Red Bull dat Rich Energy voor het gerecht daagt.

Het is Rich Energy zelf dat via Twitter kenbaar heeft gemaakt dat Red Bull juridische stappen tegen het bedrijf heeft ondernomen. Naast het bedrijf Rich Energy wordt ook CEO William Storey op persoonlijke titel aangeklaagd. In het gedeelde document staat te lezen dat de uitdager (Red Bull) de gedaagden (Rich Energy en Storey) beschuldigt van het onrechtmatig gebruik van de merknamen 'Red Bull' en 'Gives You Wings', als ook van het in diskrediet brengen van het merk Red Bull. Het Twitter-account van Rich Energy, waarvan we weten dat Storey zelf daarachter zit, ziet in de hele stap naar de rechter een 'patroon', 'iets wat een 'cynisch' persoon niet zou ontgaan'.

1151717072126251009

Now @redbull are taking William Storey to court. A cynic might see a pattern emerging! #richenergy #betterthanredbull #williamstorey #BusinessIntelligence pic.twitter.com/aB17r9Lz89 — Rich Energy (@rich_energy) 18 juli 2019

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden